sâmbătă, 27 aprilie, 2024
4.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeHibrizii PLUS4GRAIN de la KWS - succes și randament mai mare la fiecare m2

Hibrizii PLUS4GRAIN de la KWS – succes și randament mai mare la fiecare m2

Recomandate

Pentru acest sezon, compania KWS lansează pe piața Moldovei noi hibrizi din gama PLUS4GRAIN ce oferă rezultate peste standart în condiții de randament mediu și ridicat.

Hibrizii PLUS4GRAIN se caracterizează prin potențial de producție superior, valorificând investițiile la cel mai înalt nivel. Dezvoltare rapidă în primele faze de vegetație, atât a sistemului radicular, cât și a celui vegetativ.

În plus, aceștia au capacitate de a genera un număr cât mai mare de boabe pe știulete, plante masive, cu foliaj bogat și stay green superior ce determină valori ridicate ale MMB-ului. Capacitate de a răspunde inputurilor suplimentare prin niveluri superioare de productivitate.

Astfel, gama a fost completată cu hibrizii:

KWS SMARAGD – Hibrid intensiv cu capacitate înaltă de pierdere a umidității din boabe, FAO 350, rezistenţă înaltă la bolile porumbului, capacitate de a asigura greutatea mare a 1000 de boabe (320 – 340 g). Potențialul de producție 18 t/ha.

Suportă foarte bine stresul hidric și termic, iar paniculul mediu-mare asigură cantitați mari de polen și sinhronizarea foarte bună a înfloritului.

KWS KASHMIR – Hibrid simplu cu ritm rapid de dezvoltare în primele faze de vegetație, FAO 370, stay green foarte bun,
adaptat și la densități mari de cultivare. Densitatea plantelor recomandată la recoltare: 55-60 de mii de plante. Potențialul de producție 18 t/ha.

KWS INTELIGENS – Hibrid recomandat în partea sudică a țarii, caracterizat prin știuleți groși cu rahis subțire. Greutatea a 1000 de boabe 343 g. Potențialul de producție de până la 18 t/ha. Stay green excelent, foliaj cu port erect.

Din această gamă, mai face parte hibridul KARPATIS.

KARPATIS – Hibrid cu o productivitate înaltă și cu o capacitate rapidă la pierderea umidității, rezistență înaltă la Putregaiul alb al știulețelor de porumb (Fusarium roseum) și la Tăciunile comun (Ustilago maydis). Greutatea a 1000 de boabe: 300 – 320 g.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale