Credite Business fără gaj, până la 1.000.000 de lei

Dezvoltă-ți afacerea cu FinComBank! Susținem întreprinderile micro, mici şi mijlocii din toate domeniile economiei naționale în suma de până la 1.000.000 de lei fără gaj!

Foto: FinComBank

Dacă eşti în căutarea unui suport financiar şi ai unei surse de finanțare sigure, noi îţi propunem o soluţie rapidă şi sigură pentru dezvoltarea afacerii tale:

  • Finanţare până la 1.000.000 de lei fără gaj;
  • Orice scop necesar afacerii tale;
  • Grafic ajustat conform genului de activitate.

Cu oferta specială de la FinComBank vei beneficia de:

  • Decizie rapidă;
  • Abordare individuală și produse de finanțare personalizate;
  • Termen până la 60 de luni pentru mijloace fixe și până la 36 de luni pentru mijloace circulante;
  • Finanțare până la 100% din valoarea investiției.

„Venim în întâmpinarea afacerilor locale cu o gamă complexă de produse și servicii de calitate superioară adresată persoanelor juridice, iar, acum, este posibilă obținerea unei finanțări de până la 1.000.000 de lei, fără gaj. Aceasta este adresată tuturor ramurilor economiei naționale și permite fiecărui gen de activitate să-și realizeze atît planurile investiționale pe termen lung cît și să reacțeoneze rapid la oportunitățile care apar pe piață. Alături de o echipă de specialiști dedicați suntem gata să răspundem prompt la solicitările antreprenorilor și să le aferim soluții integre pentru dezvoltarea afacerii”, a menționat Serghei CEBAN, Șef Secție Microcreditare și Șef adjunct Direcție Retail, FinComBank.

Te așteptăm în rețeaua de agenții ale Băncii, unde specialiștii noștri te vor ajuta să obţii creditul potrivit planurilor tale financiare, sau scrie-ne datele tale de contact, accesând LINKUL, iar unul dintre consultanții Băncii va reveni cu un apel, pentru a-ți oferi toate detaliile pe care ai vrea să le cunoști.

FinComBank are încredere în tine şi în succesul afacerii tale!


// console.log('no ads situation')