image
Sursa foto: Jurnal.md

O femeie din Ucraina își caută disperată fiul de 4 ani, dispărut în timpul evacuărilor din Kiev: Ajută-mă să-mi găsesc fiul

O femeie din Ucraina își caută disperată deja de cinci zile fiul de patru anișori dispărut în timpul evacuărilor din Kiev. S-a întâmplat la Vișgorod, pe data de 10 martie, când băiețelul și bunica lui au urcat într-o barcă împreună cu alte șase persoane, încercând să traverseze barajul de pe Nipru de la marginea Kievului. Barca a fost găsită după o zi, bunica decedată tot atunci, dar nici urmă de băiețel, care era singurul ce purta vestă de salvare.

Anna Iahno mama copilului a postat pe rețelele de socializare nenumărate mesaje în care roagă internauții să o sesizeze în cazul în care îi zăresc fiul pe nume Alexandru(Sașa).

„Astăzi este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a cincea zi de căutare a lui Sasha. (...) Localnicii au fost rugați să țină o slujbă de înmormântare. Sunt nesfârșit recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt tot ce mai am. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajută-mă să-mi găsesc fiul”, a scris femeia.

Mama băiețelului poate fi contactată la numărul de telefon +380637034777 sau pe contul de instagram @shine4.mine.

Anna YakhnoAnna YakhnoAnna Yakhno
Anna YakhnoAnna Yakhno
Anna YakhnoAnna Yakhno

Noutăţile partenerilor

comentarii: