image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Propagandistul lui Putin: „Dacă credeți că ne vom opri în Ucraina, gândiți-vă de 300 de ori”

Propagandistul Vladimir Soloviov, unul din cei mai aprigi susținători ai președintelui Vladimir Putin, a declarat ieri în cadrul emisiunii sale televizate că războiul pornit de Rusia nu se va opri în Ucraina.

„Dacă credeți că ne vom opri în Ucraina, gândiți-vă de 300 de ori. Permiteți-mi să vă reamintesc că Ucraina este doar o etapă intermediară în asigurarea securității strategice a Federației Ruse", a spus propagandistul. În cadrul aceleiași emisiuni el a amenințat Occidentul și cu arma nucleară.

Amintim că Soloviov este sub incidența sancțiunilor UE, Bruxelles-ul motivând că jurnalistul „este cunoscut pentru atitudinea sa extrem de ostilă față de Ucraina și pentru laudele aduse guvernului rus”. El are activele înghețate și nu poate călători în UE.

Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva Sputnik și RT/Rusia Today, iar Canada a anunțat impunerea de sancțiuni împotriva anturajului lui Putin. Pe listă figurează Vladimir Soloviov, Margarita Simonyan şi Konstantin Ernst. Anterior au fost aplicate sechestre pe două dintre vilelui lui Soloviov din Italia. Ieri, echipa liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi a raportat că au identificat încă două imobile de milioane aparținând familiei Soloviov în această țară.

Noutăţile partenerilor

comentarii: