image
Sursa foto: Instagram

Yekaterina Usyk a lansat un nou mesaj radical: "Sunt gata să plătesc chiar eu"

Yekaterina Usyk, soţia campionului mondial WBA, WBO, IBF, IBO la categoria grea Alexander Usyk, a lansat un nou mesaj radical, de data aceasta împotriva lui Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, cel care pe 24 februarie 2022 a ordonat invadarea Ucrainei.

"Acesta este oraşul meu! Sunt gata să plătesc chiar eu. Faceţi ceva cu acest putin. Şi cu apropiaţii lui", a scris soţia sportivului care a decis să se înroleze şi să-şi apere ţara cu arma în mână.

Mesajul a fost scris de Yekaterina pe contul său de Instagram, la Instastory, citată de sport.ua.

Soţia lui Alexander Usyk, a cărui intrare în război l-a impresionat pe un ofiţer rus capturat de ucraineni, nu se află la prima reacţie vehementă împotriva ruşilor care au atacat Ucraina.

Într-un prim mesaj, postat imediat după lansarea bombardamentelor, Yekaterina a scris ”Nu există fătălăi ca voi în lume. ... Păzim casa ca frații noștri ruși să nu o ducă în iad".

Iar la câteva zile distanţă le cerea femeilor din Rusia să nu-şi mai lase bărbaţii la război pentru că reprezintă doar carne de tun pentru nebuniile unui singur om, Vladimir Putin!

”Nu am dormit de o săptămână. Noi păzim casa pentru ca frații noștri ruși, care au mare grijă de noi și ne ajută, să nu o ducă în iad. Încă o dată vreau să mulțumesc Crimeei pentru faptul că nu ne susțineți.

Sper că nu vom fi sfâșiați în iad, sângele nostru ucrainean nu va fi pe toate mâinile voastre. Nu mai există fătălăi ca voi în lume. Îmi scrieți, rugându-mă să nu expun cum vă faceți griji pentru noi.

Doar că nu vă pasă. Desigur, nu vreau să înjur, pentru că înțeleg că sunt credincioasă. Nu pot să o fac. Dacă rămânem în viață, atunci merg la biserică și mă spovedesc. Așa cum nu vă veți spovedi niciodată în viața asta voi. Nu știu când vom mai avea o noapte bună dacă nu opriți asta sau nu ne ajutați”, a fost un prim-mesaj al Yekaterinei Usyk, pe Instagram.

Yekaterina Usyk a postat la un moment dat că soldații ruși morți pe front ar fi transportați pe în Belarus, țară care i-a permis Rusiei să atace Ucraina de pe teritoriul său, însă nici bielorușii nu ar vrea să accepte cadavrele celor uciși în război.

”Fac un apel la toată Rusia, este deja inutil să comunici cu Crimeea. Fete, mame, femei, bunici, vă rog să nu vă lăsați bărbații să vină aici, ascundeți-i undeva! Pentru că aici sunt doar carne de tun. Doar carne.

Suntem distruși, voi sunteți distruși. Nu știu când se va termina. De câte cadavre mai e nevoie? A pierdut deja, asta-i tot. Când se liniștește. Calmați-l voi (n.r. pe Vladimir Putin), vă implor.

Cel puțin pentru început, nu vă mai lăsați oamenii să iasă din casă, ascundeți-i undeva!

Avem câmpuri pline, drumuri pline de cadavrele soldaților voștri. Rusia nu vrea să le accepte, și în Belarus refuză să le accepte, pentru că trenurile vin în Belarus și lasă acolo cadavrele soldaților ruși.

Rusia spune că nu există morți ruși. Mulți dintre soldații voștri mor, nu doar soldați, aceștia sunt oameni obișnuiți. Aceștia sunt oameni obișnuiți care pur și simplu mor. Salvați-vă copiii!”, a reacționat Yelaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: