image
Sursa foto: captură video

VIDEO: 12 șoferi în stare de ebrietate, printre care și un angajat ASP din Comrat, stopați de poliție în ultimele 24 de ore

12 șoferi în stare de ebrietate au fost stopați de agenții de patrulare în ultimele 24 de ore. În fiecare zi, circa 400 de angajați ai INSP sunt implicați pe trasee pentru ca fiecare participant la trafic să se deplaseze în siguranță.

Printre sutele de încălcări depistate, 12 conducători auto au fost depistați conducând în stare de ebrietate. Dintre aceștia 8 se aflau în stare avansată, iar unul a refuzat să fie testat.

Cel mai mare grad de ebrietate a fost de 1,19 mg/l în aerul expirat. Bărbatul de 31 de ani se deplasa cu un motocultor prin satul Cetireni din raionul Ungheni.

Un alt caz a avut loc în Comrat, în care este vizat șoferul unui automobil de marcă Honda. Bărbatul de 38 de ani a refuzat să fie testat alcoolscopic pentru a fi stabilit gradul de alcoolemie, chiar dacă era vizibil în stare de ebrietate. Acesta este angajat al Agenției Servicii Publice în calitate de membru al Secției de calificare a conducătorilor auto (SCCA) din municipiul Comrat.

Victoria Surdu

Noutăţile partenerilor

comentarii: