image
Sursa foto: Instagram

Cum arată Kievul după bombardament. Vitali Klitschko: ”Un troleibuz a fost distrus, stație de metrou avariată, victime”

Vitali Klitschko (50 de ani), primarul Kievului, care este implicat direct în demersurile pentru apărarea capitalei Ucrainei, pe fondul invaziei armatei ruse, a oferit informații de ultimă oră.

În ultimele 24 de ore, Kievul a fost puternic atacat de armata lui Vladimir Putin.

”Dimineața devreme, obuzele au lovit mai multe clădiri rezidențiale. Două clădiri înalte în districtul Sviatoshynskyi, una în Podilskyi. Și, de asemenea, a fost lovită și o casă privată.

Intrarea într-una dintre stațiile de metrou a fost avariată de unda de șoc.

Sunt victime în clădirile de locuit iar informațiile sunt în curs de clarificare. Salvatorii și medicii lucrează pentru a-i salva pe cei care au nevoie”, este mesajul postat de fostul mare campion pe social media, în această dimineață.

Din păcate, Kievul este atacat puternic în ultima vreme. O persoană a murit, 10 au fost rănite iar peste 70 de oameni au fost evacuați din zonele ”minate”.

”Kievul a fost atacat astăzi de inamic. Dis-de-dimineață, obuzul a lovit o clădire rezidențială cu 9 etaje din Obolon. Potrivit datelor actualizate, o persoană a murit. 10 au fost răniți. Aproximativ 70 de locuitori au fost evacuați din casă.

Un troleibuzul, care era fără pasageri, a fost complet distrus. Ferestrele locuințelor s-au spart în timp ce balcoanele caselor din jur, precum și spațiile comerciale de la parter au suferit deteriorări serioase”, a relatat Klitschko, după ce mai multe obuze au căzut peste oraș.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: