(video) Italia a donat R. Moldova circa 20 de tone de produse de primă necesitate pentru refugiați

Ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, și ministrul afacerilor externe și cooperării internaționale al Republicii Italiene, Luigi Di Maio au susținut o conferință de presă. Aceștia au semnat o declarație comună de cooperare.

Foto: Captură de ecran

update „Ca semn de susținere am donat circa 20 de tone de bunuri de primă necesitate destinate amenajării structurilor de primire a refugiaților. Astăzi a ajuns un prim lot de ajutoare de 8 tone, iar celelalte articole vor fi livrate în celelalte zile”, a spus ministrul de Externe al Italiei.

update „Sunt foarte bucuros să mă aflu astăzi la Chișinău. Vreau să exprim solidaritatea deplină față de Moldova și cetățeni. Moldova depune un efort cu adevărat excepțional. Sunt bucuros că am semnat o declarație comună de cooperare”, a menționat Luigi Di Maio.

update „Este un moment când marcam 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre. În această perioadă, țările noastre au stabilit niște legături foarte strânse, o relație de prietenie. Noi am reiterat sprijinul pentru suvernaitatea și integritatea Ucrainei și am pledat pentru oprirea imediată agresiunii Federației Ruse în Ucraina. În aceste momente apreciem solidaritatea Italiei față de Moldova”, a declarat Popescu.

update Ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu și ministrul afacerilor externe și cooperării internaționale al Republicii Italiene, Luigi Di Maio au semnat o declarație comună între Ministerul Afacerilor Externe și Intergrării Europene și Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Republicii Moldova.





Pub