Daily card – noul card de la maib pentru plăți zilnice

Maib lansează un nou card pentru plăți zilnice - daily card Mastercard Gold, cu ajutorul căruia achitările se fac simplu, rapid și comod. Noul card vine la pachet cu servicii convenabile și transparente care vor aduce beneficii maxime deținătorului său în fiecare zi.

Foto: maib

Daily card este un card Mastercard Gold emis gratuit în baza tehnologiei contactless, care oferă deținătorului confort și un plus de siguranță. Contul de card poate fi deschis în lei, dolari sau euro. Deservirea este gratuită pentru tinerii, cu vârsta până la 25 de ani, deponenți, clienți care au primit un credit de la maib, precum și pentru cei care au solicitat un card pentru a primi transferuri directe de bani din străinătate. În alte cazuri, e necesar de efectuat plăți cu cardul de peste 2 000 lei pentru a nu plăti 10 lei pe lună pentru deservire.

Daily card poate fi alimentat gratuit de pe un card maib sau de pe cardul altei bănci din Republica Moldova prin aplicația mobilă maibank, precum și cu numerar la bancomatele, terminalele de autoservire și sucursalele maib. O dată pe lună, fără comision, pot fi recepționate transferuri internaționale de bani direct pe card prin sistemul SWIFT.

Solicitând noul pachet, clientul primește multe alte beneficii:

  • acces gratuit la toate serviciile din aplicația mobilă maibank și sistemul internet banking;
  • achitarea gratuită a facturilor prin maib365;
  • push - notificări gratuite în maibank pentru orice tranzacție în cont;
  • posibilitatea de a schimba gratuit codul PIN la un bancomat etc.

Noul card poate fi deschis la orice sucursală a băncii sau prin aplicația maibank. În același timp, clientul poate solicita livrarea cardului la orice adresă din Republica Moldova, acasă sau la oficiu.

Daily card este un card de debit cu design modern, precum și o soluție eficientă pentru cele mai urgente probleme ale clienților, capabil să devină primul card din portmoneul fiecărei persoane.

Plătește simplu și ușor în fiecare zi cu daily card de la maib!


// console.log('no ads situation')