(foto) Creează și surprinde momente valoroase ale vieții cu noile smartphone-uri inovative din seria Galaxy S22

1280_720_Rainbow_
Foto: Samsung.com

Samsung Electronics a lansat noi smartphone-uri din seria Galaxy S: Galaxy S22, S22+ și S 22 Ultra, oferind posibilități nemărginite pentru creativitatea și autoexprimarea utilizatorilor. Telefoanele sunt echipate cu camere profesionale dotate cu funcții avansate de procesare a imaginii. În cele din urma, compania Samsung vine să-ți prezinte Galaxy S22 Ultra, cel mai puternic dispozitiv Ultra pe care Samsung l-a creat vreodată. De asemenea, veți face cunoștință și cu celelalte două smartphone-uri Galaxy S22 și Galaxy S22+.

Zi sau noapte, Galaxy S22 Ultra le fotografiază pe toate

Cu Galaxy S22 Ultra, utilizatorii pot realiza filmări demne de a fi postate imediat – în orice condiții de iluminare. Funcțiile avansate de Nightography disponibile pe întreaga familie de dispozitive Galaxy S22 le permit utilizatorilor să obțină videoclipuri clare atât pe camera frontală, cât și pe cea din spate, indiferent dacă aceștia înregistrează ziua sau noaptea.

Smartphone-ul este echipat cu următoarele camere:
# cameră frontală (40 MP);
# ultra wide (12 MP);
wide (108 MP);
telephoto 1 (10MP), telephoto 2 (10 MP).

Galaxy S22 Ultra este echipat cu un senzor de pixeli permițând lentilelor camerei să capteze mai multă lumină și date, optimizând iluminarea și detaliile clipurilor video. În plus, obiectivul avansat Super Clear Glass de pe Galaxy S22 Ultra ajută utilizatorii în realizarea videoclipurilor mai fluide și mai clare pe timp de noapte.

Acum, obiectele îndepărtate devin și mai aproape pentru tine. Cu noile capacități ale camerei poți face zoom care îi vor apropia pe utilizatori de 100 de ori de subiectul acțiunii, camera lui Galaxy S22 Ultra nu este doar cea mai puternică realizată vreodată de Samsung, ci și cea mai inteligentă. Aceasta este dotată cu noi funcții pe bază de AI, precum modul Portrait, Galaxy S22 Ultra este creat pentru a transforma fiecare fotografie într-una profesională.

Un telefon ușor, dar care face lucruri mărețe

Galaxy S22 Ultra face parte din prima serie de Galaxy S care beneficiază de cel mai nou procesor de 4nm, alimentând cea mai avansată procesare AI (artificial intelligence) și (machine learning) ML de la Samsung.

De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de performanțe de neegalat în interacțiunea cu cele mai utilizate aplicații, indiferent dacă este vorba de gaming, streaming sau muncă.

Toată această putere este alimentată de bateria puternică (5 000 mAh) a lui Galaxy S22 Ultra, care oferă mai mult de o zi întreagă de utilizare după doar o singură încărcare. Galaxy S22 Ultra permite, de asemenea, o încărcare super-rapidă de 45W, astfel încât utilizatorii să poată înregistra mai mult de 50 de minute de videoclipuri – după o încărcare de 10 minute.

Display-ul captivant de 6,8 inchi, cu frecvența de înnoire de 120Hz al lui Galaxy S22 Ultra, aduce totul la viață prin detalii uimitoare, fiind mai luminos ca niciodată – luminozitatea maximă este de 1.750 niți. În plus, tehnologia Vision Booster îi permite ecranului lui Galaxy S22 Ultra să ajusteze inteligent luminozitatea pe tot parcursul zilei, asigurând cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Securitatea e pe primul loc

Seria Galaxy S22 este securizată prin intermediul puternicei platforme de securitate Knox Vault de la Samsung, care include un procesor și memorie, ambele foarte bine securizate, izolând complet datele sensibile, precum parolele, datele biometrice sau cele pentru Blockchain din sistemul de operare principal al telefonului. Panoul și indicatorul de confidențialitate din cadrul One UI le permit utilizatorilor să vadă cu ușurință ce aplicații le accesează datele și camera, astfel încât aceștia pot decide dacă acordă sau refuză permisiunea fiecărei aplicații de a face aceste lucruri. Seria Galaxy S22 introduce, de asemenea, câteva funcții de securitate noi, precum micro-arhitectura ARM, care ajută în prevenția atacurilor cibernetice care vizează sistemul de operare și memoria.

 Ecosistemul Galaxy

Alături de noua serie Galaxy S22, Samsung introduce o nouă gamă de tablete și un pachet de funcții actualizate pentru Galaxy Watch4, astfel încât utilizatorii Galaxy să poată rămâne conectați în fiecare aspect al vieții lor. Construită pentru o nouă eră a conectivității, seria Galaxy Tab S8 – precum Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra – este cea mai versatilă gamă de tablete Samsung de până acum, construită și proiectată pentru a răspunde nevoilor, în continuă schimbare, ale celor care lucrează, studiază, se joacă și creează.

Fii creativ cu noul S Pen și explorează aplicațiile din alte perspective

Pentru prima dată până acum, S Pen-ul încorporat, preferat de utilizatorii Note, vine echipat pe un dispozitiv din seria S – și este cel mai rapid și mai receptiv S Pen creat vreodată de Samsung. Utilizatorii pot scrie și desena acum mai natural pe ecranul extins al lui Galaxy S22 Ultra, putând explora aplicațiile în moduri cu totul noi.

Cu noul S Pen încorporat, Galaxy S22 Ultra devine mai mult decât un simplu telefon. Acesta îmbrățișează moștenirea seriei Note în timp ce deschide modalități noi de a fi creativ și productiv.

Galaxy S22 Ultra vine în patru opțiuni de culoare inspirate din natură, precum Phantom Black, Phantom White, Green și, pentru prima dată pe Galaxy S22 Ultra, Burgundy.

Samsung.com

Mai jos vă invităm să cunoașteți și celelalte două modele lansate de Samsung: Galaxy S22 și Galaxy S22+

Galaxy S22 și S22+ sunt concepute pentru a oferi experiențe de nivel următor în ceea ce privește camera foto, astfel încât oamenii să se poată conecta cu ceilalți și să partajeze conținut oriunde s-ar afla. Cu noile funcții revoluționare Nightography ale seriei Galaxy S22 – precum un senzor cu 23 % mai mare față de cel de pe Galaxy S21 și S21+ și tehnologia Adaptive Pixel – camera este proiectată special pentru a lăsa mai multă lumină să pătrundă prin obiectiv, pentru a evidenția detalii și a surprinde culori spectaculoase, care scot conținutul în evidență, chiar și în întuneric.

Atât Galaxy S22, cât și Galaxy S22+ sunt construite cu o cameră principală puternică de 50MP, un obiectiv tele de 10MP și un obiectiv ultra-larg de 12MP, astfel încât fotografiile să fie întotdeauna de cea mai înaltă calitate.

Galaxy S22 și S22+ sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recentă tehnologie AI de la Samsung, ducând fotografiile la nivelul următor. Acum, surprinderea fotografiilor în modul Portrait devine și mai ușoară cu noua funcție AI Stereo Depth Map, putând fi surprinse chiar și cele mai mici detalii datorită unui algoritm AI sofisticat.

Galaxy S22 este construit cu o baterie robustă, cu durată pe întreaga zi, și Fast Charging de 25W, care nu încetinește niciodată, în timp ce Galaxy S22+ dispune de o baterie super-puternică care poate rezista chiar și mai mult de o zi cu doar o singură încărcare. Galaxy S22+ oferă, de asemenea, Super Fast Charging de de 45W, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare pentru încărcarea dispozitivului este minim.

Ambele dispozitive sunt echipate cu un display Dynamic AMOLED 2X adaptiv de 120Hz, conceput pentru cele mai bune experiențe de gaming și vizionare. Indiferent dacă utilizatorii preferă display-ul premium, de 6,1 inchi, al lui Galaxy S22 sau pe cel al lui Galaxy S22+, de 6,6 inch6], fiecare ecran este construit cu tehnologia inteligentă Vision Booster care ajustează automat afișajul în funcție de lumina ambientală și îmbunătățește contrastul de culoare, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului.

Samsung.com

Fiind cel mai ecologic dispozitiv al Samsung, seria Galaxy S22 este pionieră în tehnologia mobilă, contribuind, în același timp, la bunăstarea planetei. Prin colaborarea cu organizații de top, Samsung ajută la recuperarea plaselor de pescuit aruncate și le transformă într-un material de înaltă performanță pentru smartphone-urile sale. Acest material – folosit în confecționarea huselor seriei Galaxy S22 – conține 20 % plastic reciclat provenit din ocean, mai exact, din plasele de pescuit aruncate.

Pe lângă materialele din plastic provenite din ocean, Samsung folosește hârtie 100 % reciclată pentru ambalajul seriei Galaxy S22, incluzând și o folie de protecție realizată din plastic reciclat. Aceste inițiative privind inovațiile prietenoase cu mediul, din zona tehnologiei mobile, reprezintă cel mai recent exemplu care confirmă angajamentului Samsung de a face mai mult cu mai puțin, ca parte a Galaxy for the Planet.

Modele Samsung Galaxy S22, S22+ și S 22 Ultra sunt deja pune în vânzare. Accesează acest LINK pentru a afla lista magazinelor din Moldova în care puteți cumpăra aceste smartphone-uri.

Pentru a fi mereu conectat(ă) cu ultimele noutăți de la Samsung, urmărește-ne pe următoarele rețele sociale.

facebook.com/SamsungMoldova

instagram.com/samsungmd/

youtube.com/channel_Samsung 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente