‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBayer suspendă investițiile în Rusia: Livrarea de produse nu se va stopa

Bayer suspendă investițiile în Rusia: Livrarea de produse nu se va stopa

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Compania farmaceutică Bayer anunță suspendarea publicității și a tuturor investițiilor în Rusia, dar spune că nu poate opri furnizarea produselor sale pentru că sunt esențiale sănătății și vieții oamenilor.

Compania farmaceutică multinațională germană Bayer a anunțat, luni, că suspendă publicitatea și investițiile în Rusia, ca răspuns la războiul din Ucraina.

„Ca răspuns la invazia Ucrainei de către Rusia, Bayer a oprit toate cheltuielile din Rusia și Belarus care nu sunt legate de furnizarea de produse esențiale în sănătate și agricultură. Aceasta include: suspendarea tuturor activităților publicitare și a altor activități promoționale, oprirea proiectelor de investiții de capital pe termen nelimitat, stoparea căutării de noi oportunități de afaceri”, a transmis Bayer.

Bayer a explicat și de ce nu poate stopa livrarea produselor sale în Rusia și Belarus: sunt tratamente pentru cancer sau alte boli grave sau semințe pentru cultivarea hranei, fără de care și mai mulți oameni ar muri.

Bayer nu poate opri livrarea de medicamente pentru cancer sau de semințe în Rusia

„Am auzit voci care cer oprirea completă a livrării tuturor produselor noastre în Rusia și Belarus. Înțelegem aceste preocupări, deoarece războiul ridică probleme morale și etice pentru fiecare companie. Poziția noastră este că acest război fără sens a luat deja multe vieți. În calitate de companie din categoria Life Science, avem o obligație etică în fiecare țară în care ne desfășurăm activitatea.

Reținând produsele esențiale pentru sănătate și agricultură de la populația civilă – cum ar fi tratamentele pentru cancer sau boli cardiovasculare, precum și semințele pentru cultivarea alimentelor – nu ar face decât să înmulțească bilanțul războiului asupra vieții umane”, a explicat Bayer.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›