Horoscop 13 martie: Racii sunt sensibili, Taurii iau o decizie importantă

Astrologii au vești bune și întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului din punct de vedere emoțional, scrie SHOK.md.

Foto: antena3.ro

Berbec

Nativii Berbec nu au parte de o energie foarte bună astăzi. Sunt orgolioși în ceea ce privesc relațiile cu familia. Au mai mult de câștigat dacă se retrag din conversațiile ce se pot aprinde ușor.

Taur

Taurii sunt deranjați de încăpățânarea prietenilor, pe care o pot critica cu ușurintă. Nu este recomandat să își exprime părerile pentru ca pot fi judecați la rândul lor.

Gemeni

Gemenilor nu le place să depindă de ceilalți. Vor să se bazeze pe forțele proprii și au încredere deplină că vor reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, fără ajutorul cuiva.

Rac

Nativii Rac au parte de insensibilitate din partea partenerului de viața. Este bine să analizeze înainte de a lua o decizie și să nu acorde prea multă atenție subiectelor abordate astăzi. Pot fi ușor deplasate și asta din cauza energiei scăzute a nativilor.

Leu

Lipsa cuiva de scrupule îi pune pe Lei pe gânduri. Așteptările sunt prea mari și se pot simți blocați emoțional. Este bine însă că au realizat asta și pot remedia ușor sentimentele apărute.

Fecioară

Anumiți prieteni sunt închiși la propunerile Fecioarelor. Este posibil ca nativii să se muleze pe situație pentru a obține o întâlnire mult dorită.

Citește continuarea pe SHOK.md


Pub