image
Sursa foto: Unian

VIDEO: Ploaie de foc la Mariupol; Armata rusă bombardează orașul la fiecare jumătate de oră

Potrivit primarului orașului, Vadim Boychenko, situația din Mariupol este critică, au loc bombardamente la fiecare jumătate de oră, transmite Unian.

Amintiți-vă că trupele ruse au intrat în orașul Mariupol la 1 martie. Ocupatorii distrug fără milă atât orașul însuși, cât și locuitorii săi cu artilerie și bombardamente aeriene. Din cauza bombardamentelor, în Mariupol nu există curent, apă și gaz. Nu există nicio legătură. Invadatorii nu permit convoaielor umanitare să intre în oraș, iar civililor nu li se permite să iasă din oraș de-a lungul „culoarului verde”. Orașul este în pragul unei catastrofe umanitare. Pe 9 martie, invadatorii au tras în spitalul de copii și maternitatea, sunt victime. Din cauza situației dificile din Mariupol, care se află sub bombardament rusesc constant, morții sunt îngropați în gropi comune. „Aviația rusă atacă orașul la fiecare 30 de minute, bombardează zone rezidențiale, omoară populația civilă - bătrâni, femei, copii. Cu aceasta se mândrește armata rusă astăzi?"se întrebă primarul.

Între timp pe internet au apărut imagini video în care se arată focul bombardamentelor lansate de ruși asupra orașului.

Trupele ruse au intrat în orașul Mariupol la 1 martie.

Acestea distrug fără milă atât orașul cât și pe locuitorii săi făcând uz de artilerie și aviație. Din cauza bombardamentelor, în Mariupol nu există curent, apă și gaz. Nu există nicio legătură. Invadatorii nu permit convoaielor umanitare să intre în oraș, iar civililor nu li se permit să iasă. Orașul este în pragul unei catastrofe umanitare.

Pe 9 martie, invadatorii au tras în spitalul de copii și maternitate, au decedat doi maturi și un copil. Din cauza situației dificile din Mariupol, care se află sub bombardament rusesc, morții sunt îngropați în gropi comune.

Noutăţile partenerilor

comentarii: