(video) Zelenski: O vor face iar și iar. Cum au rupt Moldova și Transnistria, Georgia și Abhazia, Ucraina și Donbasul și Crimeea noastră. Și ne acuză pe noi!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a venit cu o nouă adresare video, în care a menționat Moldova și regiunea transnistreană. Acesta se declară îngrijorat de faptul că Rusia ar intenționa să conducă un atac chimic în Ucraina. „Ne-am convins în repetate rânduri: dacă vrei să știi planurile Rusiei, uită-te la ce îi acuză Rusia pe alții. Ei anunță, ei organizează, ei denunță. Și o vor face din nou și din nou dacă nu sunt opriți. Cum au rupt Moldova și Transnistria”, a spus oficialul.

Foto: captură video

„Propagandiștii ruși și-au intensificat substanțial activitatea și au încercat din răsputeri, probabil pentru a-și masca crimele armatei lor în Ucraina. Împotriva Donbasului, Harkov, Mariupol și alte zeci de orașe cu noi acuzații, cu vechi noi fake news-uri. Că am dezvolta arme biologice, că pregătim un atac chimic. Acest lucru mă îngrijorează, pentru că ne-am convins în repetate rânduri: dacă vrei să știi planurile Rusiei, uită-te la ce îi acuză Rusia pe alții. Ei anunță, ei organizează, ei denunță. Și o vor face din nou și din nou dacă nu sunt opriți.

Cum au rupt Moldova și Transnistria, Georgia și Abhazia, Ucraina și Donbasul și Crimeea noastră, dar ne acuză pe noi! Victimele, cei care sunt nevoiți să se apere. Vin la noi cu tancuri și rachete și capturează”, a declarat Zelenski.



Pub