(video) Năstase, indignat de ședința cu liderii de partide la Președinție: „Spectacol, cu penali și agenți FSB la aceeași masă, Plîngău trebuia să meargă singur”

Președintele de onoare al Platformei DA, Andrei Năstase, califică drept spectacol ședința de la Președinție, la care au participat mai mulți lideri de partide, inclusiv Renato Usatîi, Mark Tkaciuk, Dinu Plîngău și Ion Chicu. „Cu penali și agenți FSB la aceeași masă, fauna politică”, a declarat Năstase, la Puterea a 4-a de la N4.

Foto: presedinte.md

„Am văzut acel spectacol cu consultarea clasei politice din Moldova, cu penali și agenți FSB la aceeași masă. Unii anchetați penal, ș.a. Cred că Dinu Plîngău trebuia să meargă separat la o discuție cu președintele și nu împreună cu toată fauna politică din Moldova”, a spus Năstase.

Acesta a adăugat că și-ar fi dorit să vadă la acea masă foști președinți ai RM, foști prim-miniștrii, „oameni care au expertiză”.

Pe 25 februarie, șefa statului, Maia Sandu, s-a întâlnit cu reprezentanții partidelor extraparlamentare pentru a discuta despre situația curentă din țară, în contextul războiului din Ucraina și al crizei umanitare provocate de acesta. La întrevedere au fost prezenți liderii Congresului Civic, Partidului „Democrația Acasă”, Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, PDM, PLDM, Partidului Nostru, PPDA, Partidului Schimbării, Partidului Verde Ecologist.


Pub