Un funcționar poștal și trei complici, bănuiți în dosarul contrabandei cu aur din SUA, rămân după gratii

La solicitarea procurorilor PCCOCS, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au satisfăcut parțial demersurile de aplicare a arestului preventiv pentru persoanele, reținute în dosarul contrabandei cu aur din SUA. Astfel, 3 învinuiți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar o femeie, funcționar poștal - pentru 20 de zile.

Foto: procuratura.md
Investigațiile continuă, în vederea cercetării tuturor aspectelor acestei infracțiunii și deferirii cauzei justiției - timp în care învinuiții se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii, anunță PCCOCS.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Serviciul Vamal, investighează o tentativă de contrabandă cu peste un kilogram de aur din Statele Unite ale Americii, cu valoarea de peste un milion de lei. 

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de la Serviciul Vamal, au desfășurat percheziții într-o cauză penală de contrabandă cu aur și dispozitive electronice, prin intermediul serviciului poștal.


Pub