Ministrul Apărării din Ucraina a făcut praf armata rusă! „Nimeni nu va rămâne nepedepsit”

11 Mart. 2022, 16:47
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
11 Mart. 2022, 16:47 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, îi face praf pe soldații lui Vladimir Putin. Acesta este de părere că armata rusă omoară civilii deoarece nu este suficient de puternică pentru a distruge armata ucraineană. Oficialul i-a comparat pe ruși cu teroriștii.

Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, a declarat că armată rusă distruge viața sufletelor nevinovate pentru că nu sunt în stare să înfrunte armata ucraineană. Acesta a precizat că soldații lui Putin seamănă cu teroriștii.

Conform declarațiilor autorităților ucrainene, numărul persoanelor civile care au fost ucise în război este mai mare decât numărul soldaților decedați. Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, a anunțat pe Facebook că rușii omoară oameni nevinovați doar pentru că nu au forța necesară de a distruge militarii ucraineni.

Chiar dacă Vladimir Putin a transmis că soldații nu se vor atinge de civilii din Ucraina, Ministrul Reznikov a declarat că situația din Ucraina este tragică. Militarii ruși au omorât o mulțime de femei, tineri, bătrâni. Majoritatea au rămas fără locuințe și stau cu frică în fiecare zi.

„Începând cu 10 martie, invadatorii ruși au ucis mai mulți civili ucraineni decât soldați din toate sectoarele noastre de apărare. Vreau ca acest lucru să fie auzit nu numai în Ucraina. Și peste tot în lume. Kremlinul bombardează școli, spitale și maternități. Moscova nu protejează pe nimeni. Distruge”, a declarat Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov.

Ucraina îi atacă pe ruși!

Oleksii Reznikov a transmis, prin intermediul postării, că atitudinea rușilor nu este potrivită. Armata lui Putin nu atacă armata ucraineană, ci oamenii nevinovați care încearcă să fuga de război. Ministrul Apărării a mai declarat că situația nu va rămâne așa, iar Rusia va avea de suportat consecințele. Acesta a mai precizat că a aflat detalii despre fiecare soldat rus care a ucis cu sânge rece.

„Ei nu sunt capabili să lupte cu armata, gărzile, apărarea noastră. Prin urmare, îi atacă pe cei mai vulnerabili. Ne vom răzbuna pe fiecare ucrainean. Fiecare terorist rus va fi tras la răspundere pentru crime împotriva umanității! Avem liste cu participanții la intervenție și complicii acestora și vor fi furnizate tuturor instituțiilor relevante. Nimeni nu va rămâne nepedepsit pentru toate ororile și răul pe care le-au adus Ucrainei și lumii”, a adăugat Oleksii Reznikov.

Realitatea Live

26 Apr. 2024, 11:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Apr. 2024, 11:14 // Actual //  Lupu Eduard

Într-o mișcare strategică pentru consolidarea securității energetice a Republicii Moldova, Parlamentul a ratificat în ședința de astăzi un acord crucial. Este vorba despre Acordul de împrumut între Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, ce vizează realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”.

Acest acord va permite contractarea unui credit de 30,8 milioane de euro, reprezentând 40% din valoarea totală a proiectului. De asemenea, Banca Europeană de Investiții va aloca încă 30,8 milioane de euro din contul unui acord anterior, pentru prima fază a proiectului. Uniunea Europeană contribuie și ea, oferind un grant de 15,4 milioane de euro prin intermediul Platformei de Investiții de Vecinătate.

Proiectul va implica construcția unei linii electrice aeriene de 400 kV între Bălți și Suceava, România, precum și reconstrucția stației electrice Bălți 400 kV. Bugetul total al proiectului se ridică la 77 milioane de euro și va acoperi și reabilitarea unor segmente de rețele electrice de transport din Republica Moldova, inclusiv înlocuirea elementelor de comutație și protecție, precum și a transformatoarelor electrice.

Această inițiativă nu doar va consolida legăturile energetice între cele două țări vecine, ci va contribui și la asigurarea stabilității și sustenabilității sistemului energetic al Republicii Moldova, având un impact pozitiv asupra securității energetice a întregii regiuni.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău