‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleLa UASM a fost inaugurată o sală de instruire

La UASM a fost inaugurată o sală de instruire

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

O sală de instruire modernă a fost inaugurată pe 9 martie, 2022, la Departamentul Economie, Marketing și Științe Socio-Umane al Universității Agrare de Stat din Moldova (UASM).

Crearea și dotarea sălii cu mai multe tipuri de echipament a fost susținută financiar de Fundaţia germană pentru cooperare internațională „Sparkassenstiftung”, în corespundere cu memorandumul de cooperare semnat.

La ceremonia oficială de inaugurare au participat angajații UASM, precum şi reprezentantul Fundației în Moldova, Wulf Schmieder.

Wulf Schmieder a menționat importanța consolidării potenţialului de dezvoltare rurală a Republicii Moldova prin crearea unei oferte adecvate de servicii financiare.

Rectorul UASM, Veronica Prisăcaru subliniază că această sală, dotată cu utilaj modern prezintă un beneficiu nu doar pentru facultate, dar și pentru întreaga universitate.

Sala va fi folosită inclusiv în scopuri didactice. În cadrul ei vor fi predate disciplinile: macroeconomie, microeconomie, economie agrară și altele.

‹ adv ›

Olga Sîrbu, șeful Departamentului Economie, Marketing și Științe Socio-Umane ne spune că noile facilități corespund celor mai moderne tendințe și vor permite dezvoltarea noilor abilități atât în rândul profesorilor, cât și a studenților.

„Sala este prevăzută pentru jocuri care vor antrena abilitățile profesionale și individuale ale studenților. În același timp, profesorii își vor putea diversifica metodele de predare.”

Amintim că dotarea sălii de instruire moderne a fost finanţată de partea germană în cadrul proiectului „Acces la finanțare pentru o dezvoltare durabilă și adaptarea la schimbările climatice a zonelor rurale din Republica Moldova”.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›