‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExportatorii de porumb - obligați să prezinte o Declaraţie ce atestă producătorul porumbului exportat

Exportatorii de porumb – obligați să prezinte o Declaraţie ce atestă producătorul porumbului exportat

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Exportatorii de porumb vor fi obligați să prezinte la declaraţia vamală de export o Declaraţie pe proprie răspundere prin care se atestă producătorul porumbului exportat.

Despre aceasta anunță Serviciul Vamal al Republicii Moldova, după ce ieri a fost aprobată de Comisia pentru Situații Excepționale o nouă Decizie ce prevede anularea interdicției impuse la exportul porumbului și derivatelor acestuia, cu excepția semințelor de porumb destinate însămânțării.

Potrivit Serviciului Vamal, forma Declaraţiei pe proprie răspundere este stabilită conform anexei nr. 2 la Dispoziţia menţionată

Prezentarea Declaraţiei pe proprie răspundere neautentică, în partea ce ţine de cantitate şi producător, limitează dreptul agentului economic exportator de a beneficia de restituirea TVA aferent exportului pentru care a fost întocmită declaraţia.

Exportatorii pot afla informaţii despre regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri la numărul de telefon: +373 22 788 888 (Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›