joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeKaufland Moldova reduce termenele de plată pentru furnizorii locali

Kaufland Moldova reduce termenele de plată pentru furnizorii locali

Recomandate

Kaufland Moldova vine în întâmpinarea partenerilor locali și anunță reducerea termenelor de plată pentru furnizorii locali.

Decizia a fost luată în contextul evoluției situației din Ucraina, motiv pentru care compania își reiterează angajamentul său de a fi un partener de încredere pentru furnizorii și producătorii locali.

Astfel, reducem termenul de plată de la standardul de 30 de zile la 7 zile, iar pentru furnizorii de produse proaspete, unde termenul legal era de 7 zile, perioada va fi redusă la 3 zile.

Decizia Kaufland rămâne în vigoare pe toată perioada stării de urgență și include atât facturile înregistrate deja, cât și cele care urmează să fie întocmite.

În această perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi, continuăm să fim un partener social și economic implicat, care face diferența. Pentru noi, parteneriatul de lungă durată cu furnizorii și producătorii locali este un element de bază, anume de aceasta, conducerea Kaufland Moldova vine în ajutorul partenerilor și își asumă achitarea tuturor facturilor într-un nou termen. Astfel, ne păstrăm angajamentul de a oferi clienților cele mai proaspete produse pe rafturile magazinelor Kaufland”, a menționat Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Reducerea termenelor de achitare către furnizori va sprijini eforturile de echilibrare a stocurilor și va contribui la stabilizarea situației economice în această perioadă.

Kaufland Moldova rămâne alături de clienții săi, asigurându-i că, magazinele rămân bine aprovizionate și lucrează în regim obișnuit.

Amintim că, Grupul Schwarz, din care fac parte retailerii Lidl și Kaufland, donează bunuri în valoare de 10 milioane de euro, un ajutor rapid pentru Ucraina.

Ajutorul constă în alimente neperisabile, textile de uz casnic, articole de igienă și alte produse de strictă necesitate.

Kaufland
Kaufland
Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în 7 țări.

Citește și ›

Advertoriale