(video) Ședința Primăriei: „Peste o mie de locuri de înmatriculare în școli pentru familiile refugiaților”
Primarul General, Ion Ceban, a convocat pentru ziua de astăzi, 7 martie 2022, ora 10:00, ședința operativă a serviciilor municipale. Ședința se desfășoară la Centrul de triere și plasament de urgență a refugiaților din Ucraina de la C.I.E „MOLDEXPO" (pavilionul central) str. Ghioceilor, 1.
Foto: UNIMEDIA

10:19 Angela Cutasevici: Peste o mie de locuri de înmatriculare pentru familiile refugiaților.  

10:12 Boris Gîlca: 2 puncte medicale avem la Moldexpo, aici e cea mai mare concentrare de refugiați, cel mai mare număr de mame cu copii cu diferite probleme medicale. Suntem bine asigurați la această etapă cu medicamente. Avem refugiați care au nevoie de dializă, femei gravide, de acest segment vă asigur ținem situația la control, nu am avut dificultăți la această etapă. Într-o eventuală creștere, am cerut să fie asigurată rezerva. Pacienții suspecți la Covid-19 sau testați pozitiv sunt plasați în izolator, aici în centru avem, în alte centre sunt transferați în instituțiile medicale.

10:06 Ceban: Pregătim o altă sală mare, aici la Moldexpo vom pune prioritate pe mame, copii, persoane cu diferite vulnerabilități.



Pub