Un bărbat a ajuns în reanimare cu arsuri de gradul IV, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări, la Sîngerei

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a ajuns în reanimare cu arsuri de gradul IV, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei.

Foto: IGSU

Potrivit informațiilor, la fața locului pentru intervenție au fost trimise două echipe de pompieri, ajunși la destinație aceștia au stabilit că casa cu suprafața de 100 metri pătrați este afectată de ardere.

Salvatorii au reușit localizarea arderii la ora 7:54 și lichidarea completă a incendiului la ora 10:59. În urma incendiului un bărbat în vârstă de 25 de ani a primit arsuri de gradul IV în regiunea feții, membrilor superioare și căile respiratorii fiind internat de urgență în secția de reanimare a spitalului din raionul Sângerei. Alte trei persoane care se aflau în momentul producerii incendiului în interior au reușit să se evacueze de sine stătător, fără de a obține traumatisme sau arsuri.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 36 situații de risc.



Pub