‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceriTânăr floricultor: Am rămas cu 3 mii de zambile pe care nu le pot...

Tânăr floricultor: Am rămas cu 3 mii de zambile pe care nu le pot vinde

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Marius Ganea mereu a fost pasionat de floricultură, astfel că la ai săi doar 21 de ani cultivă diferite specii de flori pentru comercializare pe piața locală.

În acest an, a testat cultivarea lalelelor în sistem hidroponic, în condițiile în care consideră de perspectivă acest sistem. Detalii aici.

Totodată, tânărul își dorește să testeze diferite tehnologii de creștere, populare peste hotare, investind mult timp și bani.

Pentru sărbătoarea de 8 Martie, producătorul a crescut câteva mii de flori pentru a le vinde pe piața locală. Din cauza războiului din Ucraina însă, a rămas fără cumpărători, în condițiile în care tot mai puțini în aceste zile sunt preocupați să facă cadouri.

„Vânzări, practic, nu sunt, mai am aproximativ 3000 de zambile pe care nu le pot vinde. Sunt descurajat, ca producător de flori, cred ca anul acesta este ultimul an. Îmi place mult această activitate, însă nu știu cum voi acoperi costurile de producere”, ne-a povestit Marius.

În aceste zile, tânărul se va afla la parcarea de la piaţa Tiraspol în această seară la ora 18:00 și spune că ar fi foarte bucuros dacă ar avea cumpărători. Am decis să-l ajutăm să identifice mai ușor clienți realizând acest articol, iar dacă doriți să-l susțineți puteți apela la numărul de telefon 068785679 pentru a comanda sau cumpăra flori.

Costul unei flori este de 30 de lei moldovenești.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›