(foto) Cântărețul rus Oleg Gazmanov, cercetat penal și dat în căutare de procuratura Ucrainei: Ce învinuiri i se aduc

Procurora generală a Ucrainei, Irina Venediktova, a anunțat astăzi, 5 martie că pe numele interpretului rus Oleg Gazmanov a fost pornită o cauză penală, iar procurorii ucraineni au început procedura de dare în căutare internațională. Cântărețul este suspectat că a încălcat integritatea teritorială a țării din cauza declarațiilor sale de susținere a războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Foto: interesnyefakty.org

„Mihailovici Gazmanov, eu am o noutate pentru dvs. Nimic personal. Aș dori să vă informez oficial, în calitate de procuroră ucraineană, că instanța ucraineană a fost de acord cu solicitarea procurorilor ucraineni de a vă aresta și a vă aduce pe teritoriul Ucrainei. Procurorii ucraineni sunt bine conștienți de faptul că nu vă veți prezenta de sine stătător în instanța de judecată, de aceea suntem nevoiți să pornim procedura de căutare internațională a dvs. Desigur, turneele străine fac parte din viața dvs artistică, dar din păcate nu vă putem susține din acest punct de vedere ...

„Noi din Ucraina credem că ofițerii (ruși) comit astăzi crime în Ucraina. Și da, suntem adesea pe uscat și ei sunt adesea pe mare și nu ne putem întâlni în niciun fel - doar în instanță”, a scris Irina Venediktova pe pagina sa de Facebook.


Pub