Comunitatea IT din Moldova este invitată să participe la „Demo Day – Soluții Tech pentru Refugiați și Refugiate”

laptop
Foto: depositphotos.com

Comunitatea IT este invitată să își unească forțele în cadrul  evenimentului „Demo Day – Soluții tech pentru Refugiați și Refugiate” pentru a ajuta gestionarea ajutoarelor oferite refugiaților din războiul din Ucraina, organizat de „Dreamups” și „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică.

Scopul evenimentului este de a uni toți proprietarii/ele de platforme software să își prezinte soluțiile tech care au fost create cu scopul de a ajuta refugiații. La fel, inițiativa Moldova pentru Pace/Moldova for Peace va expune ce probleme întâlnește la nivel de gestionare a bazelor de date, ca, într-un final, să faciliteze crearea unor rezultate ce vor combina funcțional tehnic de la soluțiile deja existente.

Fiecare invitat(ă) va prezenta într-un interval de cinci minute soluția deja creată și este funcțională sau la care încă lucrează. Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe 5 martie și va fi unul hibrid, iar locația va fi anunțată după ce veți completa formularul de înregistrare.

Pentru participare la eveniment, completați acest formular.

Agenda evenimentului:
# 12.00 – 12.15 Introducere Moldova pentru Pace;
# 12.15 – 14.00 Prezentarea platformelor ce ajută refugiații;
# 14.00 – 14.30 Pauză;
# 14.30 – 16.00 Brainstorming / Workshop;
# 16.00 – 17.00 Brief cu rezultatul final.

Evenimentul Demo Day – Soluții tech pentru Refugiați și Refugiate este creat de acceleratorului de inovație și afaceri „Dreamups” și „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” – grup de lucru pe lângă Ministerul Afacerilor Interne și Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică.

Inițiativa „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” reprezintă voluntari și voluntare care contribuie la efortul de primire, asistență și acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.4

Sursă foto: depositphotos.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente