S-a salvat, strigând după ajutor din răsputeri: O femeie, cu piciorul rupt, auzită de pompierii veniți să stingă o casă incendiată

O femeie în vârstă de 65 de ani țintuită la pat a fost salvată de pompieri, după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări la Orhei.

Foto: IGSU

Poptrivit informațiilor, pentru stingerea arderii la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Ajunși la destinație salvatorii au stabilit că focul a cuprins o cameră cu suprafața de 9 m2, iar în interiorul casei se auzeau strigăte de ajutor a unei persoane. Imediat, datorită intervenției salvatorilor dintr-o cameră cuprinsă de flăcări și fum dens a fost evacuată o femeie în vârstă de 65 de ani țintuită la pat cu fractură la picior.

Persoana a fost preluată la spitalul raional pentru îngrijiri medicale necesare. De asemenea, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz din interiorul casei, astfel evitând producerea unei explozii. Incendiul a fost localizat la ora 07:43 și lichidat complet la ora 08:00.

Conform IGSU, în urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul unei camere. În urma investigațiilor preliminare efectuate de pompieri, se presupune că incendiul ar fi izbucnit în urma imprudenții în timpul fumatului. Cauza finală și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.


Pub