(video) Zelenski, gata să discute cu Putin: „Numai nu la 30 metri, ca și cu Macron. Nu mușc, sunt vecin, noi pe nimeni nu amenințăm”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este gata să discute cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, doar că nu la o distanță de 30 de metri, așa cum a făcută cu unii oficiali, inclusiv șeful statului francez, Emanuel Macron. „Sunt vecin, nu mușc, vină și discută”, a declarat ultimul, pentru presa ucraineană.

Foto: GettyImages

„Ce vrei de la noi, dute de pe pământul nostru. Nu vrei să pleci acum, așează-te cu mine la masa de negocieri. Eu sunt liber, vino, doar nu la 30 de metri distanță, ca și cum Macron, sunt vecin, nu trebuie să mă ții la 30 de metri. Nu mușc, sunt un bărbat normal, vină și discută, spune ce vrei, noi pe nimeni nu amenințăm”, a declarat Zelenski.


O întâlnire între președinții Vladimir Putin și Volodimir Zelenski este posibilă odată ce negocierile dintre Ucraina și Rusia au început, consideră președintele Belarusului, Alexandr Lukașenco. De partea cealaltă, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, susține că e devreme pentru astfel de concluzii.


Pub