Academia de Studii Economice din Moldova – solidară cu poporul ucrainean

jj
Foto: ASEM

Comunitatea ASEM se alătură tuturor instituțiilor municipale, agenților economici și persoanelor fizice, pentru a oferi suport și sprijin persoanelor din Ucraina refugiate în Republica Moldova.

Academia de Studii Economice a Moldovei a pus la dispoziție mai multe locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina. Totodată, instituția de învățământ superior este deschisă să găzduiască în continuare refugiații ucraineni, pregătind noi locuri de cazare.

Pe lângă cazarea refugiaților, ASEM le asigură zilnic și prânzuri calde care sunt pregătite de către cantina din incinta ASEM. Bucatele sunt pregătite din produsele alimentare colectate, de asemenea, de către voluntarii ASEM. Membrii Senatului Studențesc ASEM desfășoară activități de voluntariat, organizând colectarea produselor de primă necesitate și gestionând fluxul acestora.

Conducerea ASEM a adresat un mesaj de solidaritate și susținere Universității Naționale de Comerț și Economie din Kiev. De asemenea, profesorii ASEM s-au implicat activ, prin contribuţie financiară întru susţinerea refugiaţilor aflaţi în dificultate.

Totodată, ASEM susține faptul, cât este de important să rămânem uniți, solidari și alături de poporul ucrainean, oferindu-i ajutorul de care are atât de multă nevoie în aceste zile cumplite.

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente