‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
19.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUCIP IFAD selectează consultant la elaborarea Ghidului pentru APL privind gestionarea și administrarea Piețelor...

UCIP IFAD selectează consultant la elaborarea Ghidului pentru APL privind gestionarea și administrarea Piețelor agricole locale

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În cadrul prezentei licitații UCIP IFAD va recruta un consultant național, cu experiență în activitatea Administrației Publice Locale (APL) și gestionarea patrimoniului APL, structura și modul de funcționare a Gospodăriilor comunale constituite în exclusivitate pe baza proprietății APL.

UCIP IFAD a finanțat în anii precedenți din sursele proiectului IFAD construcția a 5 proiecte de infrastructură de Piață agricolă, beneficiarii cărora sunt următoarele APL-uri:

  • s. Mihaileni, r. Râșcani;
  • s. Sărata Veche, r. Fălești;
  • s. Geamăna, r. Anenii Noi;
  • s. Taraclia, r. Căușeni;
  • s. Horești, r. Ialoveni

Consultantul va realiza următoarele activități.

Criteriile minime de calificare pentru Prestator le găsiți aici.

Scrisoarea de exprimare a interesului va include informațiile ce demonstrează experiența și calificarea ofertantului/lor și va fi completată conform modelului obligatoriu al Scrisorii de Exprimare a Interesului atașată și publicată pe site-ul www.ucipifad.md în rubrica Achiziții/Servicii de consultanță, Licitația 10/22 PRR.

Scrisorile de exprimare a interesului (model obligatoriu) autentificate cu semnătura persoanei responsabile și ștampila companiei vor fi transmise electronic la adresa de mai jos până la 14.03.2022, ora 10:00 cu mențiunea „Pentru Licitația 10/22 PRR”.

‹ adv ›

Vă mai informăm că orice modificare sau distorsionare a veridicității informațiilor prezentate în cadrul formularului de concurs poate duce la descalificarea companiei DVS.

Mai multe informații pot fi solicitate în scris la adresa indicată mai jos:

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD)

‹ adv ›

Attn: Nadejda Rusu, Specialist superior în Procurări, of.  1307, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 162, Chișinău, MD-2004,  Republica Moldova. E-mail: [email protected].

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›