IuteCredit donează 100 de mii de euro Ucrainei și îi sprijină pe ucrainenii refugiați în Moldova

IuteCredit Europe, unul din importantele grupuri europene specializate în finanțarea persoanelor fizice, a virat 100 de mii de euro în contul Băncii Naționale a Ucrainei pentru a sprijini lupta pentru libertate a cetățenilor acestei țări.

Potrivit lui Tarmo Sild, CEO IuteCredit Europe, compania nu desfășoară operațiuni în Ucraina, însă granița libertății este acum în această țară, unde sunt apărate inclusiv valorile Iute și ale echipei sale internaționale.

Tarmo Sild: „Compania internațională IuteCredit a fost lansată și s-a dezvoltat datorită libertății de gândire și de acțiune a oamenilor, datorită valorilor statului de drept”.

Ajutorul financiar este cea mai rapidă și sigură cale de a susține acum poporul ucrainean, a mai declarat CEO Iute Credit Europe. „Primele zile de război au arătat lumii că ucrainenii au nevoie de resurse și că nu le lipsesc perseverența și curajul”, a adăugat Tarmo Sild.

Totodată, IuteCredit Moldova îi sprijină pe ucrainenii care s-au refugiat în țara noastră. Astfel, fiecare angajat al companiei, care a devenit voluntar și participă la campaniile inițiate în aceste zile în susținerea refugiaților ucraineni în Moldova, își păstrează salariul pentru această perioadă. De asemenea, compania acoperă toate cheltuielile de întreținere suportate de angajații IuteCredit Moldova care găzduiesc ucraineni refugiați în țara noastră.

Despre IuteCredit

IuteCredit – înființată în 2008 – este una din importantele companii europene specializate în finanțarea persoanelor fizice. Grupul oferă credite de consum prin intermediul filialelor sale. În prezent, IuteCredit deservește clienți din Moldova, Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria, precum și din Bosnia și Herțegovina.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.