marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePrecizie maximă cu semănătorile SOLA

Precizie maximă cu semănătorile SOLA

Recomandate

Semănătoarea Prosem K este cea mai performantă semănătoare de plante prășitoare produsă de compania spaniolă SOLA.

Pentru prima dată, generația a apărut pe piață în anul 2002, asigurând o varietate mare, ce poate acoperi toate nevoile agricultorilor.

Dotările și performanța semănătorii de precizie Prosem K, datorită sistemului Mini Till, asigură eficiența maximă printr-o singură trecere.

Rezultatele care pot fi obținute cu semănătorile SOLA:

Uniformitate maximă atât la culturile de porumb, cât și floarea soarelui prin menținerea adâncimii corespunzătoare în timpul semănatului, datorită unghiului de 9°, fiind unica semănătoare cu disc dublu sub unghi de 9°;

  1. Pregătirea liniei de însămânțare și îndepărtarea rezidurilor;
  2. Deschiderea liniei de semănat la 9° înclinare pentru a obține o încorporare a semințelor consecutivă și de maximă precizie;
  3. Crearea brazdei optime care permite însămânțarea optimă;
  4. Distanțe egale între semințe;
  5. Unghi de 9 grade între discul dublu;
  6. Testele de specialitate, inclusiv testul Agro D’oc, confirmă răsărirea mai rapidă a plantei și omogenitatea câmpurilor.

Astfel, viteza la semănat, distanța reglabilă de la 33 la 80 cm şi capacitatea de 50 litri asigură o eficiență foarte bună a lucrărilor realizate.

Sola Prosem K este dotată cu monitor PM300E (Dickey John -USA) care permite:

  • Controlul erorii de însămânţare pe fiecare rând (până la 16 rânduri);
  • Suprafaţa lucrată;
  • Distanţa între seminţe;
  • Viteza de lucru;
  • Numărul de seminţe pe rând, pe hectar şi altele.

Dublu disc cu reglare a presiunii, roţi de închidere de 2 inch (5,08 cm) cu sistem de tasare paralelogram, cutie mecanică de distribuţie, tub de cădere seminţe cu vârf ranforsat de inox, discuri de semănat pentru porumb şi floarea-soarelui şi decuplarea mecanică pentru fiecare rând sunt alte câteva puncte forte ale semănătorii.

Avantajele semănătorilor spaniole Sola:

  • Semănătoarea Prosem este unica semănătoare cu disc dublu deschis sub unghi de 9°. Acest detaliu a demonstrat creșterea productivității și asigurarea unei adâncimi optime de încorporare a semințelor.
  • Însămânțare omogenă. Selectorul de semințe alunecă ideal pe disc și este fixat cu 2 magneți, ceea ce permite schimbarea cu ușurință. Reglarea selectorului se realizează foarte ușor. Astfel, la o reglare corespunzătoare, este asigurată o distribuire omogenă a semințelor.
  • În plus, poate fi realizată însămânțarea Mini Till, fără arat, selectând dotările necesare.
  • Reglarea selectorului se face într-un mod simplu și rapid, pentru a evita dublările de semințe și pentru a permite o fixare corectă.
  • Funcționare armonioasă. Camera de vid și discul se rotesc în același timp. Acesta este un concept inovator, patentat de SOLA. Designul inovator include o cameră pe care discul și selectorul sunt fixate magnetic:

Semănătorile Prosem K sunt unele dintre cele mai bine și complet echipate semănători de pe piață. Acestea sunt bine realizate la un nivel de finisare fără compromis.

Mai multe detalii puteți obține accesând Agromotor Premium, Dealer-ul oficial al semănătorilor Prosem K, sau apelând la numărul de telefon 022-011-003.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale