Maib este gata să ofere tot sprijinul cetățenilor ucraineni aflați în Republica Moldova

Operatiuni-bancareFB-2
Foto: Maib

În acest context, banca anunță despre anularea comisionului în rețeaua de bancomate maib pentru operațiunile de retragere de bani de pe cardurile bancare emise de băncile ucrainene.

Astfel, deja cetățenii ucraineni vor putea retrage mijloace financiare la ATM-urile maib în lei moldovenești, dolari și euro, fără reținerea comisioanelor aplicate anterior (totuși, ar putea fi aplicate anumite comisioane de băncile emitente).

Maib menționează că pentru retragerea mijloacelor financiare în lei de pe cardurile unei bănci străine se aplica un comision standard de 1,5 % + 20 lei și 2,5 % + 1 USD/ 1 EUR pentru retragerile în valută.

În plus, maib anunță despre emiterea cardurilor gratuite în lei, dolari și euro pentru cetățenii Ucrainei.

Cardurile instant în lei pot fi obținute imediat în sucursalele maib. Cardurile nominale în valută străină se eliberează în decurs de 24 de ore și pot fi livrate la orice adresă absolut gratuit (excepție făcând localitățile din stânga Nistrului și mun. Bender).

Pentru a solicita un card bancar cetățenii ucraineni urmează să prezinte în sucursala maib doar pașaportul străin emis de Ucraina.

De asemenea, se precizează că în contextul numărului înalt de solicitări de retrageri de bani la bancomatele maib, a fost setată limita zilnică de 100 dolari per card emis de una dintre băncile ucrainene.

Maib sunt alături!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente