Reportaj foto: Protestul de la ambasada rusiei față de atacul asupra Ucrainei

În seara zilei de ieri, 24 februarie, mai multă lume s-a adunat în fața ambasadei ruse la Chișinău pentru a protesta împotriva atacului din Ucraina. La eveniment au participat și reprezentanții comunității Occupy Guguță și ai Congresului Național al Ucrainenilor din Moldova.

Dacă vrei și ai posibilitatea să ajuți refugiații din Ucraina, intră pe grupul Ajutor ucraineni în Moldova / SOS Українці Молдовa și vezi de ce este nevoie sau pur și simplu scrie ce poți să oferi.

Cariera mea în jurnalism a început în 2021 la Moldova.org. La început m-am aventurat în subiecte legate ecologie și educație sexuală. Apoi, am devenit creatoare de conținut pentru contul de TikTok Moldova.org. Pe lângă asta, hobby-ul meu, fotografia, s-a dovedit o abilitate utilă pentru ilustrarea propriilor articole, dar și ale colegilor.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.