Dezvolți o afacere pe rețelele sociale? Înscrie-te acum la XY E-Commerce Incubator

Incubator diez banner-01

În perioada 20 martie – 20 iunie va avea loc programul XY E-Commerce Incubator, potrivit pentru afacerile care se dezvoltă în mediul online și/sau pe rețelele sociale. Indiferent dacă ai o afacere pe care o dezvolți online sau dacă ești încă în faza de testare a ideilor de afaceri, înscrie-te la program! Termenul limită pentru înscriere este 1 martie 2022.

Pentru cine este programul XY E-Commerce Incubator:

# Pentru cei care dezvoltă o afacere D2C, adică vinzi direct către consumatori oferind un customer service de cel mai înalt nivel. Exemplu: Eclair, Floral Soul, Carousel și alte afaceri locale.

# Afacerea ta s-a născut în mediul online. La XY Partners se caută fondatori care se promovează și comercializează produse de calitate pe rețele sociale. Exemplu: Mimi Cakes, Passion Love Lingerie, etc.

# Echipa dorește să contribuie la creșterea afacerilor care au în spatele lor fondatori cu un gust bun și cred în puterea unui brand responsabil, în special se conduc de anumite valori importante în dezvoltarea afacerii.

# La program pot participa antreprenorii din orice colț al țării!

Cinci motive de ce să te înscrii la program

# Participarea e gratuită. Nu investești nici un leu pentru participarea la XY E-Commerce Incubator.
# Ai 30 de mentori la dispoziție care sunt alături de tine și te ghidează acolo unde ai nevoie.
# Timp de 90 de zile sunt conectați online cu tine și împreună lucrați intens.
# Mentorii tăi de bază vor fi Traian Chivriga, Olga Melniciuc, Alex Lebedev, alături de Tudor Plăcintă, Ion Poparcea, Dorin Lupașcu și alții.
# Cei 115 absolvenți ai programelor pot confirma că dacă depui multă muncă și suflet în ceea ce faci, alături de mentori, experți locali și internaționali, la sigur ajungi la rezultate frumoase.

Dacă ai o idee sau poți transmite acest mesaj cuiva care știi că ar avea nevoie de acest program, aici sunt mai multe detalii și formularul pentru înscriere – http://l.xy.md/e-commerce-incubator.

Aplicările sunt deschise până pe 1 martie!

XY E-commerce Incubator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, cu suportul financiar al investitorilor locali și cu susținerea inițiativei Start-up Moldova. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente