image
Sursa foto: Nord News

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fugit cu copilul din calea războiului: „Acolo mi-au rămas părinții...”

„La ora 05:00 dimineața ne-am trezit din cauza unei explozii. Am adunat în grabă lucrurile, nu știam dacă soțului îi vor permite să treacă hotarul... Rusia a atacat Ucraina. Orașul Umani nu mai e, pentru că acolo au căzut rachete pe casele de locuit, pe mulți i-au ucis. Părinții ne-au..., ca noi să ducem copilul, dar ei n-au reușit să părăsească orașul”, a declarat plângând femeia.

Olga Siorchina și familia sa au trecut vama Otaci fugind din calea războiului. Tânăra mamă, le-a povestit reporterilor de la Nord News că părinții ei tare au vrut ca ei să plece. „Am vrut acum să-mi telefonez mama ca ea să știe că noi am trecut hotarul, dar telefonul nu a mai răspuns...”.

Femeia a mai adăugat că rachetele au căzut peste rețelele de gaz, dar și în cartierele de locuit. „Ei aruncă rachete asupra oamenilor... . Eu nu înțeled asta. Vreau doar cineva să-l oprească. Am plecat doar că am copil de opt luni, nici măcar un an nu a împlinit, altfel aș fi rămas ca să apăr alți copii. Sunt mulți copii acolo... ”, a plâns femeia.

Noutăţile partenerilor

comentarii: