‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 27 martie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriANTA atenționează operatorii de transport să nu circule în Ucraina

ANTA atenționează operatorii de transport să nu circule în Ucraina

‹ adv ›
‹ adv ›

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) atenționează operatorii de transport rutier internațional de mărfuri și/sau pasageri să nu se deplaseze în Ucraina. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Agenției.

„În contextul instituirii Legii marțiale pe teritoriul Ucrainei de către Rada Supremă, Agenția Națională Transport Auto atenționează operatorii de transport să evite efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri și persoane în/din sau în tranzit pe teritoriul Ucrainei”, se arată în comunicatul publicat.

În condițiile acutizării situației de securitate din Ucraina, pe perioada decretării Legii marțiale pot fi introduse limitări ale drepturilor civile a cetățenilor, inclusiv garantarea siguranței la libera circulație a mărfurilor și persoanelor.

Prin urmare, operatorii de transport sunt îndemnați să abordeze organizarea curselor cu ocolirea teritoriului Ucrainei, pentru evitarea situațiilor de criză.

În cazul unor situații de urgență, sesizările pot fi remise la următoarele date de contact: tel.: 0 (22) 22 06 57, informează ANTA.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii