Rezultatele perchezițiilor la ex-directorul Termoelectrica: Procurorii au identificat un complice și au ridicat mai multe documente

Procuratura Anticorupție anunță că au ridicat mai multe documente, în urma perchezițiilor la ex-directorul Termoelectrica, Veaceslav Eni, vizat într-o cauză penală de abuz de serviciu. Totodată, procurorii au recunoscut și audiat în calitate de bănuiți în săvârșirea infracțiunii de abuz de serviciu (art.327 din Codul penal) pe ex-directorul Termoelectrica și un complice al acestuia.

Foto: cotidianul.md
„În rezultatul perchezițiilor efectuate, procurorii au ridicat mai multe documente, care urmează a fi cercetate și apreciate din punct de vedere al pertinenței, concludentei, utilității și veridicității lor în ansamblu cu celelalte probe administrate în cadrul cauzei penale instrumentate.

În procesul de audiere în calitate de bănuiți, ex-șeful Termoelectrica și complicele său au dat declarații, însă vinovăția în săvârșirea infracțiunii de care sunt bănuiți nu o recunosc”, se arată în comunicat.

PA mai scrie că persoanele vizate în calitate de bănuiți sunt investigate în stare de libertate, nefiind aplicată vreo măsură procesuală de constrângere în privința acestora.

Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la ex-directorul Termoelectrica vizat într-o cauză penală de abuz de serviciu. Perchezițiile s-au desfășurat în mai multe locații, cum ar fi domiciliu, automobilele ex-directorului vizat, precum și sediile unor companii.


Pub