Chestionare ce ar prevedea scumpirea alimentației în grădinițe, distribuite părinților. Ceban: O nouă provocare la adresa noastră! Nu completați

Mai multe chestionare prin care părinții ar fi fost întrebați dacă optează pentru majorarea plății sau micșorarea porțiilor de alimentație a copiilor au fost distribuite la grădinițe fără acordul primăriei Chișinău și Direcției Educație. Despre aceasta a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, care roagă părinții să nu completeze nimic.

Foto:

„Este o nouă provocare la adresa noastră!

Primăria și Direcția Educație nu a dat indicații pentru astfel de chestionare. Rog părinții să nu completeze și să nu semneze.

Am solicitat imediat informații detaliate, iar inițiatorii să fie sancționați disciplinar”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.


Tot azi, Ceban a declarat că „mai mulți agenți economici sunt purtați prin birourile și podvalurile unor persoane și sunt impuși să dea mărturii împotriva Primăriei Chișinău și echipei sale”. „În curând vom da numele celor care vor să slujească acestei puteri și încalcă grosolan legea”, a mai spus Ceban.


Pub