RADIO RELAX: un format plăcut și liniștit și o prezentare strălucită

Postul Radio Relax și-a început activitatea în octombrie 2021 pe frecvența de 94,9 FM la Chișinău și 90,5 FM la Bălți. Radio Relax emite muzică plăcută, liniștită, familiară tuturor de ani și ani buni. Programul include și melodii vintage în secțiunea „Relax-Vintage”, dar și versiuni acustice ale hiturilor mondiale în secțiunea „Relax-Version”. Emisia postului este condimentată cu citate motivaționiste desprinse din spusele unor cântăreți și actori celebri, precum și cu fragmente din cea mai bună literatură universală la rubrica Lecturi la Radio Relax.

Foto: Radio Relax

Radio Relax poate fi ascultat în calitate HD prin aplicația Radio Player Moldova și pe site-ul radiorelax.md

Amintim că postul Radio Relax și-a organizat o prezentare fără precedent, realizând un zbor aeronautic authentic în acest sens. Peste 60.000 de utilizatori ai site-ului flightradar24 au urmărit simultan cum avionul de pasageri survola Moldova, „scriind” cuvântul „RELAX” pe radare, iar vestea despre acest eveniment s-a răspândit în toată lumea.

Oasperții Radio Relax de la bordul avionului au luat cunoștință de formatul postului cu muzică plăcută și liniștită, au degustat vinurile exclusive ale companiei TIMBRUS PURCARI ESTATE și au participat la tombola în cadrul căreia au avut posibilitatea să câștige lingouri de aur și argint marca Lion”s.

„Să ne ridicăm de asupra agitației! Acesta a fost scopul prezentării. Și tocmai aceasta este și misiunea postului Radio Relax – un radio plăcut și liniștit. Totul abia începe, iar acum sarcina noastră este să creăm un conținut audio unic pentru Moldova, impecabil, care să încânte ascultătorii de radio ai țării noastre”, a declarat Dan Lozovan, director general al holdingului DIXI Media.



// console.log('no ads situation')