Cum organizațiile de tineret și grupurile de inițiativă din Chișinău pot obține granturi în valoare totală de 500 000 de lei

ion_ceban_tineri-1
Foto: Primul.md

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea Programului Municipal de Granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din capitală. Fondul total al Programului municipal de granturi constituie 500 000 lei.

Proiectele înaintate spre finanţare vor avea o durată maximă de implementare de 8 luni şi necesită a fi încheiate în luna decembrie 2022.

Dosarele pot fi depuse până la data de 18 martie, curent, în format electronic la adresa: [email protected]. Pentru mai multe detalii, cei interesați sunt îndemnați să apeleze la tel. 022 482420 sau la e-mail: [email protected].

Astfel, în cadrul Programului implementat de Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău vor fi susţinute proiectele care vor contribui la realizarea politicilor de tineret la nivel municipal, în baza a cinci priorităţi:
# Prioritatea I. Voluntariat și servicii pentru tineri;
# Prioritatea II. Incluziunea tinerilor cu oportunități reduse;
# Prioritatea III. Oportunități economice pentru tineri, angajarea în câmpul muncii;
# Prioritatea IV. Promovarea unui mod sănătos de viață;
# Prioritatea V. Dezvoltarea personală a tinerilor și deprinderi de viață.

Pentru proiectele care vor fi realizate de către organizațiile nonguvernamentele suma acordată variază între de 60 000 – 70 000 lei. Iar pentru proiectele care vor fi realizate de către grupuri de inițiativă suma prevăzută este de 10 000-15 000 lei.

Regulamentul Programului Municipal de Granturi poate fi consultat la link-ul anexat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente