(video) Anunț de la IGP: trafic rutier fluidizat cu ajutorul dronelor și scoaterea „din tufișuri” a agenților de circulație

traffic on the road in a European city, stopping vehicular traffic, stop cars
Foto: depositphotos.com

Noul șef al Inspectoratul General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu, a informat astăzi, 21 februarie, în cadrul unui briefing de presă, despre activitățile planificate a poliției în cea mai scurtă perioadă de timp.

Astfel, de astăzi, s-a început activitatea de studiere și identificare a locațiilor, din Chișinău, unde există posibilitatea de formare a ambuteiajelor în traficul rutier, utilizând dronele. Scopul activității este studierea locațiilor dificile și stabilirea mecanismul și soluțiilor de fluidizare a circulației rutiere.

De asemenea, Viorel Cernăuțeanu, a înștiințat despre semnarea unei indicații cu privire la modul de parcare și staționare a transportului special de poliție. Conform șefului IGP, în acest mod, nu vor mai exista agenți de patrulare „ascunși prin tufișuri”, iar încălcarea indicațiilor va fi pedepsită. În acest mod, se va asigura prezența agenților de patrulare doar la intersecții și în locațiile unde va fi necesar și util.

Pentru mai multe detalii puteți urmări briefingul de presă de mai jos.

Sursă foto: depositphotos.com

 

Autoare: Ana-Maria Sîrcu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente