(video) Premiera piesei „Afion” de Laurențiu Coțaga, o nouă lansare pe piața muzicii din Republica Moldova

Laur – Fotografie de titlu
Foto: Laurențiu Coțaga

Laurențiu Coțaga, fost participant al concursului Vocea Ucrainei a lansat o nouă piesă cu titlul de „Afion”. Piesa sentimentală cu elementele electronice vine să cuprindă ascultătorii într-o aventură plină cu revelații profunde. Te invităm să descoperi piesa și interpretul acesteia dintr-o diferită perspectivă.

„Piesa am scris-o cu foarte mult timp în urmă și cred că a fost schimbat aranjamentul de peste trei ori. Specific vorbind despre versurile piesei am dorit să transmit scânteia ce o ai la început de relație cu o persoană de care ești atras. Ulterior, spre refren putem observa pasiunea, dedicația pentru această fericire efemeră, dar și include posibilitatea că relația cu acesta persoană poate sa nu fie una de lungă durată. Sfârșitul piesei reprezintă înțelegerea și acceptarea acestei experiențe, fiind o transformare spre maturitatea emoțională a personajului din piesă”, comentează tânărul interpret.

Piesa a fost dezvoltată în cadrul proiectului artistic Cosmos Factory creat de trupa electronică Cosmos în Buzunar, unde Laurențiu este și chitarist.

„Să nu credeți că am ales să facem o piesă cu Laur pentru că nu aveam cu cine. Laurențiu chiar este un râu nesecat de idei”, spune solistul trupei Pavel Olari spune în podcastul Art Talks.

Cosmos în Buzunar este o trupă fondată în 2016 de Pavel Olari, Adrian Roșca și Laurențiu Coțaga. Stilul de muzica creată îmbină mai multe genuri precum cold wave, synth wave, synth pop, Electronică, IDM, ambient, progressive techno.

Vezi prestația integrală în videoclipul de mai jos.

Enjoy!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente