image
Sursa foto: autoblog.md

O femeie din Nisporeni a fost lovită în cap cu un cuțit în urma unei beții; Victima, transportată la spitală

O femeie de 56 de ani din orașul Nisporeni a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap cu un cuțit de către prietenul ei de pahar.

Totul s-a întâmplat ieri seara. Polițiștii au stabilit că pe parcursul zilei, la domiciliu unui bărbat de 52 de ani, s-a petrecut o beție la care au participat doi vecini de 45 și 61 de ani, dar și concubina acestuia de 56 de ani.

La un moment dat stăpânul casei a plecat pentru a procura băuturi alcoolice, iar în această perioadă între victimă și vecinul de 61 de ani s-a iscat un conflict spontan din cauza că ultimul nu dorea să părăsească domiciliul concubinului ei, iar ea l-a înjurat.

„Bărbatul a luat de pe masă un cuțit și i-a aplicat o lovitură în regiunea capului, amenințând-o că o va ucide. După această acțiune, făptașul s-a împiedicat și a căzut jos la podea, unde imediat a intervenit celălalt bărbat cu scopul de a-i calma, iar femeia i-a smuls cuțitul din mână și a alergat în stradă, unde a solicitat intervenția Poliției și Ambulanței. Ulterior, la fața locului au intervenit și ambulanța, fiind transportată la SR Nisporeni, unde i s-a acordat ajutor medical”, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IP Nisporeni Cristina Vicol.

Poliția afirmă că atât victima, cât și agresorul nu sunt angajați în câmpul muncii, duc un mod de viață dezordonat, deseori fac abuz de băuturi alcoolice și anterior au fost condamnați.

Pe acest caz a fost inițiată urmărirea penală, iar făptașul a fost reținut.

IP NisporeniIP Nisporeni

Noutăţile partenerilor

comentarii: