(foto) A primit un topor în cap pentru că a înjurat: O beție colectivă la Nisporeni, soldată cu un rănit și un reținut

O femeie, în vârstă de 45 de ani, a fost lovită cu un topor în cap de către un vecin. Victima a fost transportată la spital iar poliția a reținut făptașul. Totul s-a întâmplat aseară.

Foto: colaj

Potrivit poliției, pe parcursul zilei de ieri, o femeie de 56 ani, alături de concubinul sau de 52 ani și încă doi vecini de 45 și 61 ani au consumat alcool.

„La un moment dat concubinul a plecat pentru a procura băuturi alcoolice. În această perioadă perioada între victimă și vecinul de 61 ani s-a iscat un conflict spontan din cauza faptului că ultimul nu dorea să părăsească domiciliul concubinului iar ea l-a înjurat.

Astfel, bărbatul a luat de pe masă un cuțit și i-a aplicat o lovitură cu acesta în regiunea capului, amenințând-o cu omorul, provocându-i o plagă tăiată în regiunea capului. Ulterior, făptașul s-a împiedicat și a căzut jos la podea, unde imediat a intervenit celălalt bărbat pentru a-l calma, iar femeia i-a smuls cuțitul din mână și a alergat în stradă de unde a solicitat intervenția Poliției și Ambulanței”, ne-a spus ofițera de presă a IP Nisporeni, Cristina Vicol.

La fața locului au intervenit și medici, iar victima a fost transportată la spital.

Atât victima cât și agresorul nu sunt angajați în câmpul muncii, fac abuz de băuturi alcoolice și sunt anterior condamnați.

Pe acest caz a fost inițiată urmărirea penală conform art.art.27, 145 CPRM, iar făptașul a fost reținut în baza art.166 CPP.



Pub