Ar fi amenințat cu moartea o femeie și pe avocatul acesteia. Poliția a reținut suspectul

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale și a sănătăţii.

Foto: Foto cu caracter ilustrativ

Potrivit informațiilor, poliția a fost sesizată de către o femeie de 50 de ani, comunicând că a fost amenințată cu o armă. La fața locului victima a spus organelor de drept că în timp ce se afla împreună cu avocatul, în oficiul executorului judecătoresc, au fost amenințați verbal și cu o armă, de către un bărbat de 46 de ani, care are statut de debitor în acest caz.

În urma măsurilor dispuse și întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul a fost localizat și reținut, fiind transportat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, iar arma deținută legal a fost ridicată.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţi corporale sau a sănătăţii, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă de până la 37 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.


Pub