Moldova a spus RELAX întregii lumi

Pe 17 februarie pe site-ul flightradar24 mai mult de 60000 de utilizatori concomitent au urmarit, cum un avion schiteaza cuvantul RELAX de asupra Moldovei.

Foto: Radio Relax Moldova

Acest zbor a fost initiat de Radio Relax Moldova cu ocazia lansarii oficiale.

„Relax! Cu totii stim ca la moment situatia in lume este stresanta. Ne-a venit ideea sa folosim acest moment unic pentru a transmite mesajul care poate fi citit de inreaga lume”, - a comentat director General Radio Relax Moldova, Dan Lozovan.

„Ideea de a transmite un mesaj intregii lumi ne-a fascinat. A fost un challenge interesant! Sincer, pana in ultimul moment n-am crezut ca este realizabil. Am reusit! Toata planeta a vazut RELAX! Vreau sa transmit un mare multumesc intregei echipe, care a lucrat asupra itinerarului”, - si-a impartasit emotiile capitanul aeronavei rutei 9U RELAX Igor Cereușenco.


Mesajul postului de radio a fost observat nu numai de urmaritorii site-ului flightradar24, dar si de portalele media internationale, asa ca independent.co.uk, vice.com, esquare Russia, lenta.ru, libertatea.ro, nydailynews.com, euronews.com, nydailynews.com, rbk.ru


Pub