(video) Moldova a spus RELAX întregii lumi

1280×720-Background

Pe 17 februarie pe site-ul flightradar24, mai mult de 60 000 de utilizatori concomitent au urmarit cum un avion schițează cuvântul RELAX de asupra Moldovei.

Acest zbor a fost inițiat de Radio Relax Moldova cu ocazia lansarii oficiale.

„Relax! Cu toții știm că la moment situația în lume este stresantă. Ne-a venit ideea să folosim acest moment unic pentru a transmite mesajul care poate fi citit de inreaga lume”, a comentat directorul general Radio Relax Moldova, Dan Lozovan.

„Ideea de a transmite un mesaj întregii lumi ne-a fascinat. A fost un challenge interesant! Sincer, până în ultimul moment n-am crezut ca este realizabil. Am reușit! Toată planeta a văzut RELAX! Vreau să transmit un mare mulțumesc întregii echipe, care a lucrat asupra itinerarului”, și-a împărtașit emoțiile căpitanul aeronavei rutei 9U RELAX, Igor Cereușenco. 

Mesajul postului de radio a fost observat nu numai de urmăritorii site-ului flightradar24, dar și de portalurile media internaționale, așa ca independent.co.uk, vice.com, esquire Russia, lenta.ru, libertatea.ro, nydailynews.com, euronews.com, nydailynews.com, rbk.ru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente