Ofertă exclusivă din partea Enter Oasis Mall

Centrul comercial inedit Enter Oasis Mall este aici pentru a-ți oferi cele mai avantajoase oferte! Nu a trecut nici o lună de când noi am ales marele câștigător al extragerii, în care premiul central a fost automobilul Toyota Yaris Hybrid. Și noi deja revenim cu o nouă doză de prețuri și oferte avantajoase. Doar până în data de 28 februarie tu ai ocazia să te folosești de ofertele exclusive la electronice și electrocasnice.

Tehnologiile noi vorbesc de la sine și iată că modelul frigiderului LG GA-B 379SLUL cu funcția Total No Frost, reprezintă o dovadă a celor menționate anterior. De acum încolo, produsele tale vor păstra prospețimea, culoarea și valoarea sa nutritivă. Fluxul multiplu Multi Air Flow dispersează aerul din interiorul frigiderului astfel încât produsele își pot păstra prospețimea, chiar și în cazul în care acestea sunt amplasate pe rafturile de sus! Doar până pe 28 februarie reducerea la frigiderul LG GA-B 379SLUL constituie – 2.000 lei.

Scufundă-te în lumea posibilităților unicale TV cu un display de proporții. Televizorul LG 50UP76506LD, cu o diagonală de 50 inch și cu funcția Active HDR îți garantează o detalizare inedită și o calitate fără precedent la capitolul redării culorilor. Apropo, platforma optimizată webOS 6.0 a fost premiată la concursul internațional IF Design Awards în categoria UX Design pentru o căutare confortabilă a contentului necesar. Astăzi, la Oasis Mall, tu ai posibilitatea să procuri TV cu o reducere de 2.300 lei! Iar în set cu un soundbar JBL Bar 2.1 Deep Bass, prețul la care a fost micșorat cu 1.000 de lei, casa ta va deveni o adevărată cinematecă. Pune-ți centura de siguranță, căci tu la sigur vei avea parte de impresii de neuitat în cadrul vizionării.

Noi am ”răsturnat” prețul la ajutoarea ce reprezintă un adevărat must-have  Hotpoint-Ariston HSIO 3023 WFE, ce-ți economisește timpul și îți oferă vase impecabil de curate. Acum, la Enter Oasis Mall mașina de spălat vase marca Hotpoint-Ariston HSIO 3023 poate fi procurată la preț scăzut cu 2.000 de lei.

Și asta nu e tot! De curățirea impecabilă și de prospețimea hainelor va avea grijă mașina de spălat rufe Hisense WFQY7014EVJM. Optimizarea procesului de cheltuire a apei, setarea parametrilor în regim electronic, un set de 15 regimuri de spălare, garantează o îngrijire perfectă a hainelor. Prețul mașinii de spălat Hisense WFQY7014EVJM a fost micșorat cu 1.650 lei.

Ești începător la bucătărie, sau posibil ești un bucătar înrăit? Noi suntem siguri că tu vei aprecia la justa valoare funcționalitatea cuptorului incorporat Gorenje BO 625 E01BK. Avantajul central al cuptorului este reprezentat de forma sa unică ce presupune un arc, ce oferă aerului fierbinte să circule în mod uniform și să prepare bucatele absolut din toate părțile. Ca rezultat, pe masa ta vor apărea bucate crocante și în același timp suculente iar tu vei economisi mai mult timp pentru propriile necesități. La momentul actual, cuptorul incorporat Gorenje BO 625 E01BK poate fi procurat cu o reducere de până la 1.000 de lei.

Mai mult ca atât, la Enter Oasis Mall, tu la sigur vei găsi o pereche ideală pentru cuptorul tău – o plită ce se alimentează cu gaz Gorenje G W641 EBX cu o reducere de până la 600 de lei!

Demult visezi să-ți reînnoiești electrocasnicele? Să știi că acum este timpul tocmai potrivit ca să o faci. Doar până pe  28 februarie 2022 tu ai posibilitatea să procuri tehnică de calitate, electronice, TV și să economisești la maxim.

Oferta de preț exclusivă este valabilă doar în filiala Enter Oasis Mall Moldova. Magazinul este amplasat în „inima” sectorului Rîșcani, pe adresa Bogdan Voievod, 1.

Rețeaua magazinelor Enter – mereu oferă cele mai avantajoase prețuri și promoții la întregul asortiment de produse!

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.