Oxana Greadcenco și Ioana Isac: „Nu cumva iubitul tău să aibă vreo patologie din cauza că tu nu vrei să faci sex cu el!

În cel de-al șaselea și ultimul episod al proiectului „FĂRĂ RUȘINE” le avem pe Oxana Greadcenco (șefa!) și Ioana Isac, care ne-au povestit despre primul sărut și prima dragoste, am aflat care a fost mai norocoasă să afle de la părinți cum se fac copiii și de ce filmele porno nu ar trebui să fie un „manual” de unde să învățăm despre sex.

Am aflat că băieții se pot îmbolnăvi sau pot avea note proaste la BAC dacă iubitele lor nu acceptă să facă sex cu ei – asta, probabil, a fost cea mai mare noutate pentru noi! (tare sper că se aude bine tonul ironic cu care am scris această frază)

Despre cum e să ai părinți care discută deschis despre sex și maturizare și cum e să afli asta de la profesori (dacă ai noroc!), aflați în episodul „FĂRĂ RUȘINE” de mai jos.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.