image
Sursa foto: Instagram

Zlatan Ibrahimovic, inspirat de Jackie Chan! Ultimul antrenament al suedezului a devenit viral în doar trei ore

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) se află încă în recuperare după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, însă continuă să-și uimească fanii cu antrenamentele ”spartane” pe care le postează pe rețelele sociale.

După ce a adunat milioane de aprecieri pentru clipul în care a făcut o serie de abdomene agățat cu picioarele de un sac de box, Zlatan Ibrahimovic a trecut la nivelul următor și a copiat un antrenament făcut celebru de Jackie Chan.

Prins cu picioarele de o bară de metal, atacantul lui AC Milan a făcut din nou abdomene, însă de această dată, la fiecare coborâre, aduna apă în două recipiente pentru a umple o găleată pe care o ținea strâns cu membrele inferioare.

Bineînțeles, clipul video a devenit viral în scurt timp. La trei ore după ce suedezul l-a postat, acesta adunase deja peste un milion de aprecieri și mii de mesaje de admirație.

Ibrahimovic a ratat ultimele trei jocuri ale lui AC Milan, toate încheiate cu victoria ”rossonerilor”, și speră să se refacă la timp pentru turul semifinalelor Cupei Italiei, contra lui Inter. Partida este programată pe 1 martie și până atunci ”Diavolii” mai întâlnesc Salernitana și Udinese în campionat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: